Contactar 977 50 11 21 - 620 240 435 o info@taninsvinoteca.com

EBRE BEER – 1a MOSTRA de CERVESES ARTESANES de les TERRES de l’EBRE

EBRE BEER – 1a MOSTRA de CERVESES ARTESANES de les TERRES de l’EBRE

Cartell EBRE BEER photoshop AMB PUBLI jpg 600 PIX

El funcionament de la mostra 

Per un import de 5€ el visitant haurà d’adquirir un got al punt d’informació de la mostra, el qual s’acompanyarà d’un TAST gratuït de cervesa i d’una guia informativa amb el planell d’ubicació dels stands, descripció de cerveses i expositors, horari d’activitats, etc…

Les consumicions només se serviran en el got de la mostra i s’hauran d’abonar directament als elaboradors.

Els expositors CERVESERS de la mostra 

Cervesa NEL de Santa Bàrbara, LO GAMBUSÍ de Tortosa, l’ANJUB de Flix, MARISMA de St. Jaume d’Enveja, LES CLANDESTINES de Montferri (Tarragona), la Companyia Cervesera del MONTSENY de Seva (Barcelona), LA VELLA CARAVANA de Menàrguens (Lleida), BADÚM de Penyiscola (Castellò), FRAN&LUIS de St. Rafel del Riu (Castelló), CAN LUAR de l’Ametlla de la Segarra (Lleida), LA SEGARRETA de Sta. Coloma de Queralt (Barcelona) i ZULOGAARDEN de Molins de Rei (Barcelona).

Cada un d’ells donarà a tastar d’una a cinc referències diferents de cervesa.

Servei de TAPES 

Dins de la mostra hi haurà diversos punts de servei de tapes a càrrec d’empreses d’alimentació del barri. En aquest cas CARNICERIA TALLETSPACO’STELEPIZZA i TANINS VINOTECA.

Aquestes degustacions també s’abonaran directament a cada un dels punts de venda.

ACTIVITATS i HORARIS 

Durant tota la jornada es realitzaran activitats per a tothom. La mostra esdevindrà un espai on tots podran gaudir d’un gran dia.

10 h. Inici de la Mostra.

11,30 h. Taller de TAST de CERVESES ARTESANES a la sala de tast de TANINS VINOTECA. Preu 10€. Reserva previa de places al 977 50 11 21 o el mateix dia als punts d’informació de la mostra.

12,45 h. Acte oficial d’inauguració amb el Sr. Alcalde de Tortosa i altres representacions.

13 h. Demostració castellera a càrrec de LOS XICS CALEROS de l’Ametlla de Mar.

18 h. Taller de TAST de CERVESES ARTESANES a la sala de tast de TANINS VINOTECA. Preu 10€. Reserva previa de places al 977 50 11 21 o el mateix dia als punts d’informació de la mostra.

21 h. Concert de clausura de la mostra amb el millor directe de DÉJÀVU versions. Durant el concert seguirà el servei de tapes i begudes.

TANINS VINOTECA vins i moments…